7/12/2023

Roxie Nafousi: Manifesztáció - Merülj mélyebbre!

Megjelenés: 2023

Kiadó: Édesvíz

Oldalszám: 232

Fülszöveg:

"Nélkülözhetetlen ​útmutató a határtalan lehetőségeid felszabadításához. Merülj mélyebbre a manifesztáció csodájában!

A Manifesztáció megmutatta, miként változtathatod meg az életedet.

A Manifesztáció – Merülj mélyebbre! most minden egyes lépést eléd tár, amellyel valóban eljuthatsz oda. A folytatásból megtudhatod, miként érhetsz el tartós, alapvető változásokat, és hogyan változtathatod valósággá az álmaidat.

„Ne félj az egyediségedben tündökölni és a saját feltételeid szerint élni az életedet!”

Roxie Nafousi – a Sunday Times bestsellerszerzője – új könyvében még mélyebbre kalauzolja az Olvasót a belső gyógyulás útján. A manifesztációhoz vezető 7 lépés részletekbe menő ismertetése során olyan egyedülálló tudást és hatékony, gyakorlatias eszközöket kínál, amelyek elősegítik a manifesztációs gyakorlatok átfogóbb megértését és megismerését. Inspiráló feladatai elősegítik az önreflexiót, az önismeretet, az együttérzést és a tisztánlátást, amelyek elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy megerősítsd, fejleszd és könnyeddé varázsold a manifesztációs folyamatot.

„Elég vagy, mindig is elég voltál, és megérdemled, hogy olyan életet élj, amely miatt örömmel kelsz ki az ágyból minden reggel. Méltó vagy mindarra a boldogságra, szeretetre, sikerre és bőségre, amivel az Univerzum szolgál számodra. Bárcsak azt mondhattam volna a fiatalabb önmagamnak, amit most neked akarok mondani:

AZ ÉLET CSODÁLATOS, ÉS BENNED MEGVAN AZ ERŐ, HOGY AZZÁ IS TEDD.”


Bevallom, alapból kétkedve álltam a manifesztációhoz, hittem is meg nem is, de inkább egy divathóbortnak éreztem. Azonban már Roxie első könyve meglepett és más megvilágításba helyezte a manifesztáció kérdését, így nem volt kérdés, hogy a folytatás sem okozhat csalódást.

Roxie Nafousi rendkívül őszinte módon ír a könyvben, különösen mély időszakairól, és még a könyvének kiadása előtti kétségeiről is keményen vall. Ez az őszinteség és az a lendület, amivel ír, minden alkalommal elvarázsol. Az őszinteségében találtam meg azokat a részeket, amelyek a legjobban elgondolkodtattak.

Az első könyve óta Roxie gondolatai folyamatosan motoszkáltak a fejemben, és a "Manifesztáció: Merülj mélyebbre" könyvvel még inkább szélesítettem a már kapott képet. Ez a könyv tökéletes választás azoknak, akik nem feltétlenül rajonganak az önfejlesztő könyvekért, de mégis kíváncsiak a témára. Roxie írása ugyanis megragad az olvasó fejében, és saját megközelítése a manifesztációnak inspiráló.

Nem csupán a vágyaink megvalósítására összpontosít, hanem arra is ösztönöz, hogy fedezzük fel önmagunkat, mélyedjünk el a belső világunkban, és azzal az őszinte szándékkal érjünk el sikereket, hogy a legjobb változatává váljunk önmagunknak.

Roxie Nafousi Manifesztáció Merülj mélyebbre

Roxie Nafousi könyve rengeteg gyakorlati tanácsot és eszközt kínál az olvasóknak, hogy elindulhassanak saját manifesztációs útjukon. Az írónő bemutatja a tudatos gondolkodás és a hálás jelenlét fontosságát, valamint megosztja saját tapasztalatait és történeteit is, amelyekkel könnyebbé teszi a fogalmak megértését és alkalmazását.

A "Manifesztáció: Merülj mélyebbre" nem csak egy könyv, hanem egy útmutató, amely lehetővé teszi, hogy mélyebben megismerjük önmagunkat és elérjük a vágyainkat. Roxie Nafousi motiváló és inspiráló írásaival olyan energiát ad, amely felébreszti a bennünk rejlő potenciált.

Ha azt gondolod, hogy a manifesztáció csak egy divathóbort, és nem hiszel benne, akkor is ajánlom, hogy adj egy esélyt Roxie Nafousi könyvének. El fog varázsolni, és rávilágít arra, hogy mindannyiunknak megvan a képessége és az ereje a pozitív változás elérésére az életünkben. Nem hittem, de az én gondolkodásomon változtatott.

Ne habozz, merülj mélyebbre Roxie Nafousi "Manifesztáció: Merülj mélyebbre" című könyvében, és fedezd fel a benned rejlő lehetőségeket és a manifesztáció erejét. Ez a könyv valóban meg fog ragadni a fejedben és lehetővé teszi, hogy elindulj egy úton, amely a sikeresség és a személyes fejlődés felé vezet.

Köszönöm a lehetőséget az Édesvíz Kiadónak!

Értékelésem: 5 / 5




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése