9/08/2022

Roxie Nafousi: Manifesztáció

Megjelenés: 2022

Kiadó: Édesvíz

Fordította: Csengeriné Erdő Orsolya

Oldalszám: 220

Fülszöveg:

"Készen állsz arra, hogy megismerd a tudatos teremtés művészetét és felszabadítsd határtalan lehetőségeidet?
A Manifesztáció alapvető útmutató mindenkinek, aki többet szeretne elérni az életében. Ehhez mindössze hét egyszerű lépést kell megtenned és ez a könyv megmutatja Neked az odavezető utat.
A manifesztálás a tudomány és a bölcsesség találkozása. Önfejlesztő gyakorlatai segítségével képessé válsz arra, hogy jobban szeresd önmagad, elérd az összes célodat és olyan életet élj, amiről mindig is álmodtál.
Akár a lelki társadat, akár a tökéletes munkahelyet, akár az álomotthonodat keresed, vagy egyszerűen csak békére és több önbizalomra vágysz, a Manifesztáció megtanít arra, hogyan érheted ezt el."
Mostanában vonzom az önfejlesztő könyveket.
A teremtés, manifesztáció témája nagyon érdekes, kíváncsi voltam milyen nézettel leszek gazdagabb Roxie könyvétől.

Roxie, ahogy elmesélte a történetét, egy podcast változtatta meg az életét, leginkább a gondolkodását. Erről pedig eszembe jutott, hogy mennyire pici dolgok képesek megváltoztatni a dolgokhoz való hozzáállásunk, mennyire apró dolog is elég, hogy változzon a gondolkodásunk.

Nem volt számomra sem ismeretlen több minden, amiről a könyv szólt, ám pár mondata belevéste magát az elmémbe és igen, hozzáadott a gondolkodásomhoz.
1. Ne érd be kevesebbel! Ha nem teljesen olyan valami, mint, amire vágysz légy türelmes, bízz magadban és ne térj le az utadról!
2. Ne kudarcnak éld meg a próbatételeket, hanem valaminek, amiből tanulhatsz!

Ez a két dolog eléggé megfogott, hiszen eddig hajlamos voltam azt feltételezni, hogy ha egy kitűzött célomban rögtön valami nehézséggel találom szemben magam, akkor az univerzum szeretne üzenni, hogy nem jó felé kanyarodtam. Abba viszont nem gondoltam bele, hogy lehet csak egy kicsit az eltökéltségem teszi próbára. Nyilván ezentúl sem fogok belemenni egy szélmalomharcba, ha valamiről úgy érzem, hogy csak nem akar összejönni, de ebből az új szemszögből is érdemes lesz majd megvizsgálnom.

Az egész könyv és gyanítom, hogy Roxie személyisége is pörgős és motiváló. Hatalmas energia és lendület lakozik a lapok között és talán ebből érződik a leginkább, hogy mennyivel energikusabb és élettel telibb, aki hisz önmagában,

Hasznos könyv volt, néhol kicsit sokat ismételt, ám rendkívül motiválttá és tettre késszé tett. A kulcs a hit: az önmagamba, az álmomba, sorsomba stb vetett hit és ráébresztett, hogy ez mennyire igaz. Ha úgy érezzük kicsit megrekedtünk, érdemes kézbe venni majd újra és újra átlapozni.

Köszönöm szépen az Édesvíz Kiadónak a lehetőséget!

Értékelésem: 4 / 5


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése