8/02/2017

Top 5 Wednesday #14
















Augusztusban sem feledkezek el a T5W bejegyzésekről, így már meg is érkezett az első téma. Azt hiszem az augusztus sem lesz egy könnyű hónap, már az első szerda is keményen indít.
Mióta csatlakoztam, azóta várok egy borítókkal összefüggő témát, hát most megkaptam, igaz nem ebben a formában képzeltem el, de borítós!! :D


A T5W bejegyzés sorozatot NagyDorkának és Rétának köszönhetően indítottam el a blogomon. Ők már aktívan tevékenykedtek és hétről hétre hozták a tematizált bejegyzéseket és bizony feltűnt, hogy milyen jó témák jönnek hétről-hétre így gondoltam belevágok.
Később utánanéztem és megtaláltam a Goodreads csoportot, ahonnan tulajdonképpen elindult az egész. A Goodreads csoportban szerdai napokra lebontva, minden hónapban fel vannak tüntetve az adott témák és ezekhez kapcsolódóan ki kell választanunk az általunk legjobbnak ítélt Top 5 könyvet.

A mai téma:
Könyvborítók, melyekben szívesen élnék
Nem szimplán szép borítókat kell keresni, ezzel a csavarral eléggé nehézzé válik a feladat, hiszen a borítók ritkán ábrázolnak helyeket, inkább emberek vagy absztrakt minták a jellemzőek.

Még mindig nem olvastam el, bár már nagyon régóta vágyok rá. A borító első látásra szerelem volt, ki ne szeretne kiállni arra az erkélyre és lenézni a nagy kövér felhőkre? (Jó...tériszonyosoknak annyira azért nem ajánlanám)
Különleges világot villant fel a borító, érdekes lehet ott élni.

A Napnak fénye a másik kiszemeltem, ami régóta vár a sorára. Szintén a borító keltette fel a figyelmemet. Nyugalmat sugároz és annyira szépek a színei. Egy ilyen nyugodt, szép világban én is szívesen elücsörögnék :)


Én is szívesen éltem volna azokban az időkben, amikor a nők még igazi nagyszoknyás, szép ruhákat hordtak. Pár nap után persze, lehet, hogy visszasírnám a farmerem :D
Ez a borító pontosan azt a hangulatot és környezetet ábrázolja, amilyet én is elképzelek, ha nagyruhákról álmodozok.


Ebben a házban is el tudnék éldegélni. Egyből a nyugodt környezet fogott meg, nagyon szeretem a természetközeli helyeket és imádom a vizet. Milyen jó lehet kimenni a saját tavadba úszkálni vagy kicsónakázni és olvasni a tó közepén? Mesés lehet :)


Először nem akartam belevenni a listámba, de mindig visszatértem hozzá, így mégiscsak belekerül :)
Ebben a nagy melegben még ránézni is jól esik :D
A téli tájak annyira szépek tudnak lenni és ez a hely különösen tetszik.



További bejegyzések a mai témában:
- Judy
- Berta
- Juli

2 megjegyzés:

Dorka írta...

Itt is egy Végtelen horizont! Hát ezt nem hiszem el :D Amúgy A fagyöngy alatt nálam is bekerült ;)

Wandamaci írta...

Most mondd, hogy nem szép :D

Megjegyzés küldése