7/28/2019

Június-Július Bookhaul




Örömmel jelentem be, hogy pár napja felszabadultam az Instagramra is, ugyanis  a blog saját kis Instagram profilja is megnyitotta kapuit. Eddig a saját, privát Instagram profilomra töltöttem fel a könyves képeimet, de rájöttem, hogy ez nem valami jó megoldás, és amióta elindult a blog profilja rájöttem, mennyire másabb, szabadabban teszek ki képeket könyvekről és sok új bookstagrammert ismertem meg. 
Instagramon itt lehet megtalálni: wandamaci__konyvkuckoja

Számos dolog mellett bookhaul bejegyzéseket sem hoztam eddig, de most úgy gondoltam, hogy amikor összegyűlik egy jelentősebb adag a szerzeményeimből, összeszedem őket egy bejegyzésbe.
Most a június-júliusi adag a kísérleti nyuszi :)


A lista:
Brigid Kemmerer: A Curse So Dark and Lonely
Darynda Jones: Első sírhant
Darynda Jones: Harmadik sírhant
Elizabeth Lim: Spin the Dawn
Joss Stirling: Misty
Rosamund Hodge: Kegyetlen szépség
Sabaa Tahir: Szunnyadó parázs

A Curse So Dark and Lonely és a Spin the Dawn az első rendeléseim Bookdepositoryról. Nagyon meg vagyok elégedve, külön rendeltem a könyveket. Mindkettő épségben és rendben ideért, A Spin the Dawn különösen gyorsan nálam volt és tökjó akcióval sikerült megcsípnem.

A Szunnyadó parázst egy könyves forgóról vadásztam le, 499 Ft-ért és kiderült, hogy még mindig hatalmas kincsekre lehet bukkanni.


A többi pedig a Líra nyári akciójának eredménye. Nem tudom ki, hogy van vele, de engem ezek a nyári akciók még jobban bűnbe visznek, mint a karácsonyiak.
Ezeket a darabokat élőben vadászgattam össze, mivel sikerült eljutnom egy Líra könyvesboltig, így teljesen a véletlennek és szerencsének volt köszönhető, hogy mik jöttek velem haza.
A két Sírhant könyv pl. 300 Ft/db áron volt, azonnal repültek a kosaramba, már csak a másodikat kell beszereznem valahonnan és így esik meg, hogy újabb sorozat gyűjtögetésébe kezdtem, amit mindig megfogadok, hogy csak megfontoltan fogom tenni a jövőben...ühüm...elhittem..


"Fall in love, break the curse.
It once seemed so easy to Prince Rhen, the heir to Emberfall. Cursed by a powerful enchantress to repeat the autumn of his eighteenth year over and over, he knew he could be saved if a girl fell for him. But that was before he learned that at the end of each autumn, he would turn into a vicious beast hell-bent on destruction. That was before he destroyed his castle, his family, and every last shred of hope.
Nothing has ever been easy for Harper Lacy. With her father long gone, her mother dying, and her brother barely holding their family together while constantly underestimating her because of her cerebral palsy, she learned to be tough enough to survive. But when she tries to save someone else on the streets of Washington, DC, she's instead somehow sucked into Rhen's cursed world.
Break the curse, save the kingdom.
A prince? A monster? A curse? Harper doesn't know where she is or what to believe. But as she spends time with Rhen in this enchanted land, she begins to understand what's at stake. And as Rhen realizes Harper is not just another girl to charm, his hope comes flooding back. But powerful forces are standing against Emberfall . . . and it will take more than a broken curse to save Harper, Rhen, and his people from utter ruin."

Darynda Jones: Első sírhant
"Charley Davidson nyomozónő már 5 évesen beszélt a halottakkal. Sőt, az is megesett, hogy a halottak kértek tőle egy-egy apró szívességet, mint például igazságszolgáltatást a gyilkosaiknak. Charley azonban nagy árat fizet a képességéért, álmában ugyanis egy titokzatos idegen akarja megkaparintani magának a testét.. 
Szexi és fordulatos, humoros és kemény, paranormális-romantikus detektívregény, J.R. Ward, a Megsebzett szerető sorozat írónőjének ajánlásával, Kresley Cole és Sherrilyn Kenyon rajongóinak."

"Charley Davidson végre újra itt van! A New York Times sikerlistás szerző, Darynda Jones paranormális sorozatának harmadik részében kedvenc magánnyomozónőnk, a halál bombázó angyala továbbra is lelkesen dönti magába a kávét, mert ha egy pillanatra is elbóbiskol, már látja Reyes Farrow-t, a Sátán félig ember, félig szupermodell fiát, akit megbéklyózott ugyan, ám képtelen elfelejteni… 
Na de hogyan is találhatná meg az eltűnt Teresát, birkózhatna meg egy egomán orvossal, nyugtathatná meg aggódó édesapját és vehetné fel a kesztyűt egy veszedelmes motoros bandával, ha az ördög fia mindeközben csábításra készül és bosszúra szomjazik? 
A regényt szeretettel ajánljuk a paranormális romantika és a földön fetrengős poénok rajongóinak figyelmébe!"
"When Maia Tamarin is presented with an opportunity to change her fortunes, she doesn't think twice about dressing as a boy and traveling to the Summer Palace to attain it. She knows she could lose her life if she is discovered, but the risk is worth it to save her family from ruin and achieve her own dream of becoming tailor to the emperor. There's just one catch: Maia is one of twelve tailors vying for the job. 
Backstabbing and lies run rampant as the tailors compete in a series of challenges to prove their artistry and skill. Maia's task is further complicated when she draws the attention of the court magician, Edan, whose piercing eyes seem to see straight through her disguise. 
But nothing could prepare her for the final challenge: Maia must sew three magic gowns for the emperor's reluctant bride-to-be, from the laughter of the sun, the tears of the moon, and the blood of stars. With this impossible task before her, she embarks on a journey to the far reaches of the kingdom, seeking the sun, the moon, and the stars, and finding more than she ever could have imagined. . . . "
"Misty egy egyszemélyes katasztrófa sújtotta övezet. Savant képességének „hála" egyszerűen képtelen hazudni, kényszeres igazmondása miatt viszont folyton zűrös helyzetekbe keveredik, bármerre is jár. Így amikor a jóképű, magabiztos, és hihetetlenül vonzó Alexszel hozza össze a sors, Misty rögtön megfogadja, hogy inkább a közelébe sem megy. Hiszen hogy is lehetne az övé valaki, aki ilyen tökéletes? 
Ám a savant közösség mindennapjaira sötét árnyék vetül – egy sorozatgyilkos leselkedik a különleges képességű fiatalokra. Közülük egy pedig hamarosan élet-halál peremére kerül majd… vagy azon is túlra. "
"Nüxet gyerekkorától kezdve arra képzik, hogy végezzen a Királyság zsarnok uralkodójával, a félelmetes és halhatatlan démonnal. De amikor tizenhét évesen beköltözik a város fölé magasodó kastélyba, rájön, hogy semmi sem olyan, mint amilyennek képzelte: főképp nem a vonzó és szemtelenül szellemes férje. Nüx tudja, hogy mi a kötelessége, és hogy bármi áron meg kell mentenie a népét, de lassan be kell ismernie, hogy menthetetlenül beleszeretett az esküdt ellenségébe… Vajon ez elég indok arra, hogy feladja a küldetését, és átadja magát ennek a szörnyetegnek? "

"Laia ​rabszolgalány az írástudók népéből. Elias katonanövendék a harcosok közül. Egyikük sem szabad: mindketten a birodalom könyörtelen rendjének rabjai. 
A harcosok birodalmában az ellenszegülést halállal büntetik. Akik nem kínálják fel életüket és vérüket a császárnak, azok azt kockáztatják, hogy szeretteiket kivégzik, a birodalom elpusztít mindent és mindenkit, ami és aki kedves számukra. 
Ebben a kíméletlen világban él Laia, akit a bátyjával együtt nagyszüleik nevelnek. A kis család szegényesen tengődik napról napra. Igyekeznek kerülni a birodalom figyelmét, hiszen sokszor tanúi lehettek annak, mi történik az olyanokkal, akik szembeszegülnek a hatalommal. 
Ám amikor Laia bátyját lázadás vádjával lefogják, a lány nehéz döntésre kényszerül. Az Ellenállás titkos csoportjának tagjai segítséget ígérnek neki testvére kiszabadításához, de cserébe azt kérik, hogy legyen a kémjük a harcosokat kiképző Sötétszirt katonai akadémián, ahová a kegyetlen parancsnoknő szolgájaként kerül be. 
Munkája során Laia megismerkedik Eliasszal, aki évfolyamelső az akadémián, az avatás küszöbén áll. Mégis szökésre készül, pedig pontosan tudja, hogy ezért kínzás és halál jár. Ám Elias már nem hisz abban, hogy a harcosok kegyetlensége a birodalom érdekén kívül egyéb ügyet is szolgálna, és meg akar szabadulni a zsarnokságtól, melynek fenntartására kiképezték. 
Laiával hamar ráébrednek, hogy a sorsuk szálai összefonódtak, és hogy a döntéseik akár a birodalom jövőjét is megváltoztathatják. Vajon összeütközik és harcban szétrobban, vagy éppen eggyé olvad a két fiatal világa?"

Ki-mit zsákmányolt ebben a hónapban? Kíváncsi vagyok, ha gondoljátok, írjátok meg kommentben :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése