9/17/2019

¤ Borítóleleplezés ¤ Bálint Erika: A nap csókja


Boldogan jelentem, hogy a mai nappal egy új rovat indul útjára a blogon, mégpedig a Borítóleleplezés.
Bloggertársaimmal a mai napon Bálint Erika legújabb könyvének borítóját mutathatjuk be. A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelenik meg az írónő második regénye, A nap csókja címmel, Arany Pöttyös kategóriában.
A nap csókja egy mély lelki ábrázolással megírt történet a második esélyről és az újrakezdésről.
Az írónőről:

Bálint Erika Békéscsabán született, Gyöngyösön nőtt fel, a Debreceni Egyetemen szerzett diplomát.
Volt középiskolai tanár, népművelő, könyvtáros és vállalkozó.
Későn kezdett el írni, eddig elsősorban az Aranymosás Irodalmi Magazinban jelentek meg novellái. Elbeszélései középpontjában hétköznapi emberek állnak, férfiak és nők, akik önmagukat és saját helyüket keresik az emberi kapcsolatok bonyolult szövedékű hálójában. Mai történetek, mai hősökkel.
A Könyvmolyképző Kiadónál 2018-ban megjelent Adj esélyt! című regénye.


Íme, a mai bejegyzés főszereplője:
A nap csókja

Kiadó: Könyvmolyképző
Kötéstípus: Kartonált
Oldalszám: 288


Fülszöveg:

"Meddig tűröd, hogy nem szeretnek?

Léna ötvenéves orvosfeleség, akinek hazugságok tartják egyben kiüresedett házasságát, mégis megpróbálja apró örömökbe merülve túlélni a hétköznapokat.

Egy este megpillant a Facebookon egy képet a férjéről és egy idegen nőről, és rádöbben, itt az ideje, hogy szembenézzen önmagával, és a múltbéli démonaival. Képes vajon a szeretetre? És érdemes arra, hogy őt szeressék?

Lénának meg kell ismernie, és kell fogadnia önmagát testestől, lelkestől. Önkeresése során segíti nagyszájú, mindig vidám barátnője és szókimondó, kemény nővére, de nehezíti az útját az apja ridegsége, és az, hogy hiába akart jó szülő lenni, egyre távolodik saját lányától.

Felbukkan egy új férfi is az életében, de vajon Léna képes nyitni felé? Meg tudja ismerni az ölelés erejét és meg tudja tanulni, hogyan fejezze ki az érzelmeit? Képes lesz kilépni eddigi életéből?

Mit nyer és mit veszít, ha megtalálja önmagát?

Egy nő útja önmagához, nem csak nőknek.

A legfájdalmasabb felismerések egyike, amikor rájössz, nem egy másik ember áldozata vagy, hanem a saját magadé."


Még nem olvastam az írónőtől, de ez a borító nagyon felkeltette az érdeklődésem. A kedvenc kategóriáim között van az Arany Pöttyös, így kíváncsian várom, hogy milyen történetet rejtenek a lapok.
Így, bőven szeptember közepén teljesen magával ragadott az őszies hangulat. Az egyik kedvenc évszakom,imádom a színeit, a hangulatát és számomra ez a borító tökéletesen hozza ezt az érzést. Teljesen illik a jelenlegi hangulatomhoz, kellemesek a színei. Szívesen látnám a polcomon.

Végezetül pedig pár exkluzív idézet a könyvből:











Forrás:
Az írónőről: Bálint Erika Facebook Oldal

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése