7/12/2023

Jenna Ortega: Szív és Lélek tükröződése

Jenna Ortega Szív és Lélek tükröződése
Megjelenés: 2023

Kiadó: Édesvíz

Oldalszám: 236

Fülszöveg:

Szeretném, ​ha ti, az olvasóim tudnátok: nem vagytok egyedül. Egy hajóban evezünk.

Jenna Ortega gyermekkora óta a színészi karrierje, a magánélete és a nyilvánosság elvárásai között egyensúlyozik. Megtanulta, hogy csakis a szeretet segítségével kezelheti mindezt: a barátai, a családja, a hite és – ami a legfontosabb – az önmaga iránti szeretettel. Jenna a kudarcaiból és sikereiből nyert bölcsességet egy őszinte és megindító könyvvé formálta.

Nyíltan ír színészetről, randizásról, családról, barátságokról és mentális egészségről, miközben rövid, megerősítő üzenetei biztosítják olvasóit: amíg a szeretet fénye vezet, bármi lehetséges.

Jenna elénk tárta saját életútját, valamint a vele járó kihívásokat, melyekkel szembe kellett néznie az út során. A könyv mélyebb betekintést nyújt abba, hogyan lehet megbirkózni a szorongással, a bizonytalansággal és az önbizalomhiánnyal. Jenna őszintén beszél a siker és a kudarc pillanatairól, és megosztja velünk, hogyan tanulta meg elfogadni és szeretni önmagát.

A Szív és Lélek tükröződése olyan könyv, ami arra ösztönöz minket, hogy merjünk álmodni, és kiálljunk az áhított célokért. Jenna inspiráló története arra emlékeztet minket, hogy az élet hullámvasútjai közepette is megőrizzük az erőnket. Ahogy Jenna élete során számos nehézséggel szembesült, példája arra ösztönöz, hogy bízzunk saját erőnkben és lépjünk ki a komfortzónánkból. 

Jenna Ortega meglepő őszinteséggel tárta az olvasók elé bizonytalanságait, kudarcait és tépelődéseit egyaránt. Az olvasók nem csak szavakra lelnek a lapok között, hanem a szerző személyes érzéseire és gondolataira is. 
Jenna Ortega Szív és Lélek tükröződése


A könyv rendkívül érdekes, hiszen a gondolatok elég szellősen követik egymást, jellemzően a bal oldalon egy idézet, a jobb oldalon pedig egy alig egy oldalnyi leírás követi egymást és jellemzően az adott írások a másik oldalon található idézetekhez kötődnek, tehát nem egy egységes szöveg kígyózik végig a könyvön, ám ha megerősítésre vágyik valaki, már csak az is elég, ha leemeli polcról és beleolvas. Fiatal kora ellenére mély gondolatokat jelenített meg a könyvben, ám fiatalsága még erősen átérződik a lapok közül. 

A Szív és lélek tükröződése arra ösztönöz minket, hogy merjünk álmodni, kiálljunk az áhított célokért, és őrizzük meg az erőnket, miközben megtapasztaljuk az élet hullámvasútjait. Jenna története bátorítóan hat ránk, hogy bízzunk saját erőnkben és lépjünk ki a komfortzónánkból. Jenna Ortega őszinte hangvételű és megdöbbentően őszinte gondolatai garantáltan elgondolkodtatnak és motiválnak majd. Személy szerint úgy érzem, hogy a fiatalabb olvasóknak jelenthet nagy segítséget a könyv, azonban az idősebb korosztály is biztosan talál számára értékes gondolatot benne.

Köszönöm a lehetőséget az Édesvíz Kiadónak!

Értékelésem: 4 / 5




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése