11/30/2022

Angela Jia Kim: Belső kisugárzás

Megjelenés: 2022

Kiadó: Édesvíz

Oldalszám: 296

Fülszöveg:

"Tápláld ​szeretettel belső ragyogásod, és sütkérezz az összhang, önbizalom, önszeretet fényében!

Mindannyian ismerünk valakit, aki ragyog a vibráló szépségtől és önbizalomtól, amely mintegy belülről világítja meg őt. Mi nyújtja ezt az ellenállhatatlan kisugárzást, és hogyan fejleszthetjük magunkban ilyen magas szintre a vonzerőt, szépséget, bőséget és boldogságot?

12 hetes programjában Angela Jia Kim a rá jellemző gondossággal és életörömmel megtanít arra, hogyan szítsuk fel külső-belső lobogásunkat, hogy ez izzítsa fel minden pórusunkat. A szerző részben a koreai szépségápolás hagyományaiból, részben több évtizedes zongoraművészi fellépéseiből, valamint szépségipari cégvezetői tapasztalataiból merít, miközben azt fejtegeti, mennyire rokon a bőr és a lélek szépsége: mindkettőnek tisztításra, méregtelenítésre, megújulásra és táplálásra van szüksége.

A kötet lapjain házi bőrápolási trükköket, a belső kisugárzást fejlesztő manifesztációs technikákat, regeneráló relaxációs és meditációs gyakorlatokat talál az Olvasó. A gyökeréig hatolva annak a kérdésnek, kik is vagyunk voltaképpen. Mélyreható lelki munkával látványosan sugárzóvá varázsolhatjuk belső lényünket.

Több mint 50 egyszerű, ám annál hatásosabb „ragyogásrítus” építi fel a házi szépítkezés negyedéves, egyhetes és mindennapos ütemtervét. Valós történetek ösztönöznek arra, hogy önérzetünk megerősítésével, női energiáink felébresztésével, a magasabb én segítségül hívásával mi is megvalósítsuk, ami a szívünk vágya.

E munka szelleme megvilágítja lényünkből fakadó, hiteles szépségünket, elvarázsolja, mágikus ragyogással és boldogsággal tölti meg életünket."

Az egyik leglélekemelőbb önfejlesztő könyv, amit valaha olvastam.

Mindig is kedveltem az ázsiai kultúrát, nemrégiben pedig Koreával kezdtem el megismerkedni. Egyre közelebb áll hozzám ez a kultúra is, egyszerűen csodáloma  felfogásukat így amikor megláttam, hogy az írónő a koreai gyökereiről is beszél benne, egyértelmű volt, hogy elolvasom.

A koreai életnézet, de főként az anyukája tanácsai a könyv számos pontán megjelentek és ezzel a könyv belopta magát a lelkembe.

Rendkívül olvasmányos, bepillantást nyerhetünk az írónő életébe, megtudhatjuk hogyan nőtte ki magát egy otthoni konyhában kotyvasztott hobbi a szépségipar egy jelentős márkájává vagy éppen végigvezet minket a válságain (házasság, válás, Covid-19 járvány és a vállalkozása válsága stb.)

Angela Jia Kim egy rendkívül erős és intelligens nő, pont ezért nagyra értékeltem, hogy bepillantást nyerhettem a gondolkodásába, végigvezet minket a különböző technikáin amellyel a bőrét és a lelkét ápolja, illetve megválaszolja azt a kérdést is, hogyan tud ennyire összeszedett lenni és hogyan tudja elkormányozni hajóját az élet tengerén.

Rendkívül igényes könyv, szép megfogalmazással és gyönyörű szóvirágokkal. Angela hiába rendkívül sikeres és jómódú, mégis felhívja a figyelmet az élet apróságainak értékelésére, meg meri mutatni az emberi oldalát, elénk tárja az élete nehézségeit és példaként használva utat mutat, hogyan lehet kikecmeregni egy-egy nehéz helyzetből és mindezt úgy csinálja, hogy süt a boldogság és a pozitivitás a lapok közül.

Egy fantasztikus könyv, ugyanolyan boldogságot sugároz belülről, mint kívülről, az arc ápolási rutint pedig elcsentem 🤭 Számos technikát megtanít az olvasónak, a relaxáláson, meditáláson, arcápoláson keresztül egészen a határidőnapló vezetéséig.

Összességében egy rendkívül motiváló önfejlesztő könyv egy erős, intellingens nő tollából, akire érdemes felnézni. A Belső kisugárzás által nem csak az arcbőrünk fog ragyogni, hanem a lelkünk is, hatalmas feltöltődést ad a női léleknek, hatására szinte megállíthatatlannak érezzük majd magunkat.

Köszönöm a lehetőséget az Édesvíz Kiadónak!

Értékelésem: 5 / 5





0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése