2/26/2023

Karen Frazier: A kristályok gyógyító ereje

Megjelenés: 2023

Kiadó: Édesvíz

Oldalszám: 182

Fülszöveg:

Ismerd ​meg a kristályokban rejlő természetes gyógyító erőt!

Az elme, a test és a lélek egyensúlyának megteremtése gyakran lehetetlennek tűnik, de ennek korántsem kell küzdelemnek lennie.

A kristályok a szépségük, különleges színviláguk, fényük és formaviláguk révén mindig is végtelenül vonzók voltak az emberek számára. Manapság egyre többen fordulnak ezek felé a természetesen rezgő erőművek felé, amikor a stresszoldás, az egyensúlyra törekvés és az összpontosítás a cél. A kristályokkal végzett holisztikus gyógyító módszerek segíthetnek mind az elme, a test és a lélek szintjén az energiáink megfelelő hasznosításában, mind egy pozitív és egészséges életmód kialakításában.

A kristályok gyógyító ereje lapjain Karen Frazier intuitív energiagyógyász sokrétű tudással látja el az olvasót a kristályokkal történő energiagyógyászat legalapvetőbb kérdéseivel kapcsolatban. A könyv gyönyörű képekkel illusztrált, egyszerű, könnyen áttekinthető, és a segítségével szert tehetsz egy kicsi, de ütős kollekcióra, amelyben a legnépszerűbb és legváltozatosabb kristályok is helyet kapnak. Ezzel a maroknyi nélkülözhetetlen kristállyal ellenőrzésed alá vonhatod a belőled és a feléd áramló energiákat, hogy békés bensődre hangolódva bármilyen vihar közepén el tudj csendesedni.

Karen könyve alapmű, amely nem csupán a lényegi információkat, hanem a gyakorlatban történő alkalmazást is a kezedbe adja, hogy ezáltal te magad is megtapasztalhasd azokat az erőteljes változásokat, amelyeket a Föld ezen csodálatos elemei képesek elindítani.

Imádom a kristályokat, ha beszabadulok egy ásványboltba úgy érzem megáll az idő és csak szívnám magamba a pozitív rezgéseket.

A könyv praktikus, átlátható felépítésű, tele szebbnél szebb, gyönyörű minőségű, kristályokról készült képekkel, amelyek nézegetésével perceket eltöltöttem. 

Abszolút kezdőknek és tapasztaltabbaknak is szerintem alapdarab ez a könyv, hiszen a 10 legfontosabb és még 40 fontos kristály részletesen le van benne írva, ráadásul további érdekességeket is lehet olvasni.

Azonban felhívom mindenki figyelmét, hogy veszélyes könyv, olvasás után nagy mértékben bővült a kristályos kívánságlistám. :)

Köszönöm a lehetőséget az Édesvíz Kiadónak!


Értékelésem: 5 / 5


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése