3/12/2023

Louise Hay: 21 nap - Használd a megerősítéseket

Megjelenés: 2022

Kiadó: Édesvíz

Fordította: Béresi Csilla

Oldalszám: 192

Fülszöveg:

"Minden megfogalmazott gondolatunkkal és kiejtett szavunkkal a jövőnket teremtjük meg, hiszen minden belső párbeszédünk valójában nem más, mint megerősítések füzére. Ha csupán egyszer mondunk ki egy megerősítő mondatot, és aztán azon tűnődünk, miért nem történik semmi, hiába vágyunk rá, nem fogjuk megváltoztatni az életünket. A szavak csak szavak maradnak. A megerősítések végtelenül hatékonyak, azonban életünk szerves részévé kell tennünk őket ahhoz, hogy valódi változást érjünk el.

A kutatások azt mutatják, hogy 21 napba telik egy új szokást kialakítani, teljességgel beépíteni az életünkbe. A megerősítésekkel sincs ez másképp. Louise Hay könyvének segítségével 21 nap alatt, 21 témát körbejárva tanulhatjuk meg, miként tehetünk szert valódi lelki egyensúlyra a megerősítések által.

Louise az élet különböző területeit vizsgálja, így az önbecsülést, a félelmeket, az elengedést, a megbocsátást, az egészséget, a munkahelyi sikereket, a jólétet vagy éppen önmagunk szeretetét, a barátságot, a szerelmet és a meghittséget. A könyvben található gyakorlatok elsajátításával és a megerősítések személyre szabásával őszinte jókedvet, friss lendületet, valódi változást és örömöt varázsolhatsz az életedbe.

Vizsgáld felül a régi hiedelmeidet, és vágj bele egy végleges nagytakarításba a pozitív megerősítések segítségével! Akár érzelmi, akár fizikai szinten nézel szembe egy problémával, a megerősítő mondatok hatalma segítségedre lesz egy kiegyensúlyozottabb élet megteremtésében.

A megerősítés kaput nyit, hogy elindulj az öngyógyítás és a pozitív változás útján!"


Bevallom, elég kezdő vagyok még a megerősítések világában, egyelőre ismerkedem a témával, de ez a könyv erre is tökéletesen megfelelt. 21 napot ölel fel, minden egyes nap más életterületen dolgozunk a könyv által.

Ami a legjobban tetszett, hogy számos megerősítést ad az eszköztárunkba, így olyanoknak is, mint én, akik még kicsit bátortalanok a témában és bevallom nem is vagyok túl kreatív egyelőre, nagyon jó mankóknak bizonyultak a különböző témákban leírt megerősítő mondatok.

Gyakran nekünk fel sem tűnik mennyire elárasztották már az elménket a negatív gondolatok, de ha egy kicsit is elkezdünk odafigyelni rá, rájövünk, hogy nem éppen  a pozitív gondolatok vannak túlsúlyban, legalábbis nálam biztos nem.


Louise Hay ennek felszámolására invitál végig bennünket ezen a 21 napos kalandon, ami nem csak 21 napot, hanem jóval hosszabb utazást is magában foglalhat. Segítségével szépen ráneveljük elménket, hogy engedje el az eddigi negatív berögződéseket, hogyan szokjunk rá a pozitív, fejlődést segítő gondolatokra és ha alkalomadtán véletlenül visszatérnénk a régi mintákra, megtanuljuk, hogyan alakíthatjuk át olyanokká, amelyek minket szolgálnak.

Összességében egy nagyon összetett könyv, amely végig vezet minket a megerősítések világán, segít megtanulni, hogyan fordíthatjuk át az eddigi negatív berögződéseink, illetve számos megerősítést ad az eszköztárunkba, amellyel már nagyon jól ellehet kezdeni a munkát.

Köszönöm a lehetőséget az Édesvíz Kiadónak!


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése